Український інформаційний портал Український інформаційний портал
23.05.2017
 TOP-20 людей
1) Шевченко Тарас Григорович (поет, письменник, художник)
Шевченко Тарас Григорович (поет, письменник, художник)

переглядів: 234082

2) Повалій Таїсія Миколаївна (співачка)
Повалій Таїсія Миколаївна (співачка)

переглядів: 204887

3) Ліхута Ігор (музичний продюсер)
Ліхута Ігор (музичний продюсер)

переглядів: 197233

4) Могилевська Наталя (співачка)
Могилевська Наталя (співачка)

переглядів: 146261

5) Ані Лорак [Куєк Кароліна] (співачка)
Ані Лорак [Куєк Кароліна] (співачка)

переглядів: 134841

6) Тіна Кароль [Ліберман Тетяна Григорівна] (співачка)
Тіна Кароль [Ліберман Тетяна Григорівна] (співачка)

переглядів: 123257

7) Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)
Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)

переглядів: 102001

8) Костенко Ліна Василівна (поетеса)
Костенко Ліна Василівна (поетеса)

переглядів: 101073

9) Лисенко Микола Віталійович (композитор)
Лисенко Микола Віталійович (композитор)

переглядів: 100939

10) Шевченко Андрій Миколайович (Футболіст)
Шевченко Андрій Миколайович (Футболіст)

переглядів: 97962

11) Подкопаєва Лілія Олександрівна (гімнастка)
Подкопаєва Лілія Олександрівна (гімнастка)

переглядів: 89501

12) Леся Українка [Косач (Квітка) Лариса Петрівна] (поетеса, письменниця)
Леся Українка [Косач (Квітка) Лариса Петрівна] (поетеса, письменниця)

переглядів: 71778

13) Лижичко Руслана Степанівна (співачка)
Лижичко Руслана Степанівна (співачка)

переглядів: 69786

14) Білокур Катерина Василівна (художниця)
Білокур Катерина Василівна (художниця)

переглядів: 58511

15) Кличко Віталій Володимирович (боксер)
Кличко Віталій Володимирович (боксер)

переглядів: 57440

16) Сковорода Григорій Савич (філософ, поет)
Сковорода Григорій Савич (філософ, поет)

переглядів: 55964

17) Клочкова Яна (спортсменка)
Клочкова Яна (спортсменка)

переглядів: 54287

18) Яма Владислав Миколайович (танцюрист)
Яма Владислав Миколайович (танцюрист)

переглядів: 51279

19) Литовченко Влада (модель)
Литовченко Влада (модель)

переглядів: 50730

20) Вєрка Сердючка [Данилко Андрій Михайлович] (артист, співак)
Вєрка Сердючка [Данилко Андрій Михайлович] (артист, співак)

переглядів: 50369


Знаменитості України

Писанка Руслана Ігорівна

(актриса, телеведуча)

Писанка Руслана Ігорівна (актриса, телеведуча)Писанка Руслана Ігорівна (актриса, телеведуча)Писанка Руслана Ігорівна (актриса, телеведуча)Писанка Руслана Ігорівна (актриса, телеведуча)Писанка Руслана Ігорівна (актриса, телеведуча)
переглядів: 11831
ru Фильмография
Роли в кино

2012 Ржевский против Наполеона
2012 Ночная смена
2010 Сваты-4
2009 Как казаки... / Як козаки...
2008 Сила притяжения
2008 Садовник
2008 Рука на счастье
2007 Просто повезло
2007 Луна-Одесса
2007 Лузер
2007 Душка / Duska
2006 Угон
2006 Такси для ангела
2006 Петя Великолепный
2005 Три мушкетёра
2004 Сорочинская ярмарка
2003 Москва. Центральный округ
2000 Чёрная рада / Чорна рада
1999 Огнем и мечом / With Fire and Sword
1998 Бери шинель...
1997 Принцесса на бобах
1995 Яблоко
1995 Москаль-чародей / Москаль-чарiвник
1994 Российский народный триллер
1994 Несколько любовных историй
1993 Трамвай удачи
1991 Круиз, или Разводное путешествие
джерело: lichnosti.net
додано: 04.04.2012
ua Біографія
Руслана Ігорівна Писанка (Писанко) - українська актриса, телеведуча

Народилася 17 листопада 1965 року в Києві в родині кінооператора Ігоря Писанко. Закінчивши школу, вирушила до Москви вчитися на актрису, подала заяви відразу в кілька вузів. Як сказано в біографії провідною на сайті каналу \"Інтер\", в одному з них дівчині шепнули: \"Ви повинні схуднути\". Руслану це зачепило, і вона повернулася до Києва.

У 1994 році закінчила Київський державний інститут театрального мистецтва ім.Карпенка-Карого за фахом \"режисер телебачення\".

Запрошення відомого режисера Андрія Бенкендорфа взяти участь у зйомках фільму \"Кілька любовних історій\" (1994) в якості виконавиці однієї з головних ролей - Меї, здавалося б, відкрило для дівчини шлях в кінематограф. Однак вона захопилася телебаченням.

Керівництво Телевізійного агентства \"Вікна\", в якому з 1996 року Руслана працювала режисером інформаційної програми \"Вісті\" і тележурналу \"Люди\", запропонувало Руслані, знаючи про її акторський досвід, зіграти нову роль - ведучої програми \"Погода\". Ніхто навіть не міг уявити, що \"погодний серіал\" триватиме п\'ять років і стане на телеканалі \"Інтер\" бестселером.

У травні 2000 року в подарунок ветеранам був знятий відеокліп \"Синий платочек\". У ньому Руслана виступила як виконавець і режисер. Знімала цю роботу в компанії зі своїм братом Олегом, оператором-постановником, і директором Ольгою Туранській. Рік потому кліп виявився номінантом в категорії \"Кращий режисерський дебют року\" на церемонії нагородження найкращих кліпмейкерів України, яку щорічно проводить творче агентство \"Територія А\".

Серед інших фільмів за участю Руслани Писанки - \"Москаль-чарівник\" (1995), \"Трамвай удачі\", \"Бери шинель ...\". У фільмі знаменитого польського режисера Єжи Гоффмана \"Вогнем і мечем\" (1998) вона зіграла відьму Горпину. В історичному телесеріалі \"Чорна Рада\" - мати сімейства. В 1999-2000 рр.. знялася в серіалах \"Музичний під\'їзд\" та \"Особливості національного застілля\" (телеканал \"Інтер\").

З червня 2003 року Руслана разом зі Львом Новоженова була ведучою програми \"Країна Рад\" на російському телеканалі НТВ.

У 2006 році брала участь у телепроекті каналу \"1+1\" \"Танці з зірками\", в якому склала пару Миколі Коваленко.

У 2008 році повернулася на телеканал \"Інтер\" в якості ведучої нового проекту \"Службовий романс\". Разом з лідером \"Кварталу-95\" Володимиром Зеленським Руслана доводить, що зірки є не тільки у великому шоу-бізнесі, а й поряд з нами - живуть по сусідству і працюють у ЖЕКу, на будмайданчику, в магазині, в кіоску з продажу овочів.

У 2010 році з успіхом брала участь у пісенному проекті \"Зiрка+Зірка\" на телеканалі \"1+1\" в дуеті з В. Гришко.
джерело: ukrfoto.net
додано: 04.04.2012



]]> ]]>

© ukrfoto.net 2006-2017.
Авторські права на фотографії, розміщені в розділах "фото України" та "фото українців", належать їх авторам.
Матеріали сайту, за умови зазначення імені їх автора і посилання на UkrFoto.net, можуть бути використані іншими ресурсами.

Карта сайта: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17