Український інформаційний портал Український інформаційний портал
21.08.2017
 TOP-20 людей
1) Шевченко Тарас Григорович (поет, письменник, художник)
Шевченко Тарас Григорович (поет, письменник, художник)

переглядів: 234569

2) Повалій Таїсія Миколаївна (співачка)
Повалій Таїсія Миколаївна (співачка)

переглядів: 205292

3) Ліхута Ігор (музичний продюсер)
Ліхута Ігор (музичний продюсер)

переглядів: 197859

4) Могилевська Наталя (співачка)
Могилевська Наталя (співачка)

переглядів: 146758

5) Ані Лорак [Куєк Кароліна] (співачка)
Ані Лорак [Куєк Кароліна] (співачка)

переглядів: 135123

6) Тіна Кароль [Ліберман Тетяна Григорівна] (співачка)
Тіна Кароль [Ліберман Тетяна Григорівна] (співачка)

переглядів: 123788

7) Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)
Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)

переглядів: 102518

8) Костенко Ліна Василівна (поетеса)
Костенко Ліна Василівна (поетеса)

переглядів: 101541

9) Лисенко Микола Віталійович (композитор)
Лисенко Микола Віталійович (композитор)

переглядів: 101510

10) Шевченко Андрій Миколайович (Футболіст)
Шевченко Андрій Миколайович (Футболіст)

переглядів: 98816

11) Подкопаєва Лілія Олександрівна (гімнастка)
Подкопаєва Лілія Олександрівна (гімнастка)

переглядів: 90048

12) Леся Українка [Косач (Квітка) Лариса Петрівна] (поетеса, письменниця)
Леся Українка [Косач (Квітка) Лариса Петрівна] (поетеса, письменниця)

переглядів: 72120

13) Лижичко Руслана Степанівна (співачка)
Лижичко Руслана Степанівна (співачка)

переглядів: 70158

14) Білокур Катерина Василівна (художниця)
Білокур Катерина Василівна (художниця)

переглядів: 59021

15) Кличко Віталій Володимирович (боксер)
Кличко Віталій Володимирович (боксер)

переглядів: 57793

16) Сковорода Григорій Савич (філософ, поет)
Сковорода Григорій Савич (філософ, поет)

переглядів: 56270

17) Клочкова Яна (спортсменка)
Клочкова Яна (спортсменка)

переглядів: 54566

18) Яма Владислав Миколайович (танцюрист)
Яма Владислав Миколайович (танцюрист)

переглядів: 51668

19) Литовченко Влада (модель)
Литовченко Влада (модель)

переглядів: 50993

20) Вєрка Сердючка [Данилко Андрій Михайлович] (артист, співак)
Вєрка Сердючка [Данилко Андрій Михайлович] (артист, співак)

переглядів: 50779


Знаменитості України

Сумська Ольга В'ячеславівна

(актриса, телеведуча)

Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)
Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)
переглядів: 102519
ru Фильмография

Роли в кино

2012 Ночная смена
2011 Я тебя никогда не забуду
2011 Костоправ
2011 Контригра
2010-2012 Ефросинья (все сезоны)
2010 Непрухи
2010 Вера, Надежда, Любовь
2010 Беспорно
2009 Территория красоты
2009 Гоголь. Ближайший
2009 Возвращение мушкетеров
2009 Возвращение блудного отца
2008 Хочу ребенка
2008 Сказка о женщине и мужчине
2008 Куплю друга
2008 Воротилы. Быть вместе
2008 Абонент временно недоступен
2007 Дни надежды
2007 Держи меня крепче
2006 Утёсов. Песня длиною в жизнь
2006 Театр обречённых
2006 Тайна \"Святого Патрика\"
2006 Тайна Маэстро
2006 Странное Рождество
2006 Старшая дочь
2006 Кодекс чести-3
2006 Звёздные каникулы
2006 Богдан-Зиновий Хмельницкий / Богдан-Зиновій Хмельницький
2005 Право на любовь
2005 Дедушка моей мечты
2004 Плакальщик, или Новогодний детектив
2004 Казанова поневоле
2004 За двумя зайцами
2003 Роксолана 3. Владычица империи
2002 Золушка
2002 Женская логика - 2
2002 Бездельники
2001 Я - кукла
2001 Вечера на хуторе близ Диканьки
1997 Роксолана 2. Любимая жена Халифа
1997 Роксолана 1. Настуня
1997 Принцесса на бобах
1995 Партитура на могильном камне
1994 Тигроловы / Сад Гетсиманський. Тигролови
1994 Несколько любовных историй
1994 Записки курносого Мефистофеля
1993 Западня / Decoy
1992 Четыре листа фанеры
1992 Ошибка профессора Буггенсберга
1992 Киевские просители / Київські прохачі
1992 Голос травы
1991 Народный Малахий
1991 Карпатское золото
1990 Записки сумасшедшего
1989 Театральный сезон
1986 И в звуках память отзовется
1985 По зову сердца
1983 Вечера на хуторе близ Диканьки
джерело: lichnosti.net
додано: 02.04.2012
ua Біографія
Українська актриса і телеведуча. Народна артистка України. Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка (1996).

Ольга Сумська народилась 22 серпня 1966 року у м. Підгайці у відомій акторській сім\'ї Сумських. Батьки — актори Національного театру ім. Івана Франка В\'ячеслав Сумський (Народний артист України) та Заслужена артистка УРСР Ганна Опанасенко-Сумська. 

Вона відвідувала Підгаєцьку гімназію, дитинство пройшло на Вусинях, що в Угринові закінчила Київський інститут театрального мистецтва імені Івана Карпенка-Карого (1987).

У 1987 році закінчила КДІТМ імені І. К. Карпенка-Карого. А в наступному році стала акторкою Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки. На сцені цього театру вона грала в спектаклях: «Самовбивця», «Скажені гроші», «Дама без камелій», «Ревізор», «Сон в літню ніч», «Неймовірний бал» та інших.

Велику популярність Ользі Сумській принесла її роль Роксолани в серіалі «Роксолана - полонянка султана».

З 1997-го до 2008 рр. вела на телеканалі \"1+1\" проект \"Імперія кіно\".

В 2006 році взяла участь у першому сезоні проекту \"Танці з зірками\" на каналі \"1+1\".

Першим чоловіком Ольги Сумської був актор Євген Паперний. У 1990 році їх шлюб розпався. Від шлюбу з Паперним Ольга Сумська має дочку Антоніну (нар. 1 червня 1990).

З нинішнім чоловіком - актором Віталієм Борисюком. Актриса виховує доньку Анну (нар. 2 березня 2002).

Була членом політради партії бізнесмена Льва Парцхаладзе \"Європейська столиця\". В 2006 році балотувалася в депутати Київради (третім номером у списку блоку \"Київ - Європейська столиця\") і на пост мера Києва (самовисуванцем).

В якості кандидата в депутати заявляла про намір лобіювати ідею проведення в Києві кінофестивалю європейського рівня, оскільки, саме такий захід може виправити \"катастрофічну ситуацію з українським кінематографом\". Також говорила про необхідність змінити систему навчання українських акторів, щоб зробити вітчизняну акторську школу конкурентоспроможної на міжнародному рівні.
джерело: ukrfoto.net
додано: 02.04.2012



]]> ]]>

© ukrfoto.net 2006-2017.
Авторські права на фотографії, розміщені в розділах "фото України" та "фото українців", належать їх авторам.
Матеріали сайту, за умови зазначення імені їх автора і посилання на UkrFoto.net, можуть бути використані іншими ресурсами.

Карта сайта: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17