Український інформаційний портал Український інформаційний портал
26.06.2017
 TOP-20 людей
1) Шевченко Тарас Григорович (поет, письменник, художник)
Шевченко Тарас Григорович (поет, письменник, художник)

переглядів: 234353

2) Повалій Таїсія Миколаївна (співачка)
Повалій Таїсія Миколаївна (співачка)

переглядів: 205026

3) Ліхута Ігор (музичний продюсер)
Ліхута Ігор (музичний продюсер)

переглядів: 197494

4) Могилевська Наталя (співачка)
Могилевська Наталя (співачка)

переглядів: 146453

5) Ані Лорак [Куєк Кароліна] (співачка)
Ані Лорак [Куєк Кароліна] (співачка)

переглядів: 134945

6) Тіна Кароль [Ліберман Тетяна Григорівна] (співачка)
Тіна Кароль [Ліберман Тетяна Григорівна] (співачка)

переглядів: 123513

7) Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)
Сумська Ольга В'ячеславівна (актриса, телеведуча)

переглядів: 102235

8) Костенко Ліна Василівна (поетеса)
Костенко Ліна Василівна (поетеса)

переглядів: 101269

9) Лисенко Микола Віталійович (композитор)
Лисенко Микола Віталійович (композитор)

переглядів: 101245

10) Шевченко Андрій Миколайович (Футболіст)
Шевченко Андрій Миколайович (Футболіст)

переглядів: 98374

11) Подкопаєва Лілія Олександрівна (гімнастка)
Подкопаєва Лілія Олександрівна (гімнастка)

переглядів: 89729

12) Леся Українка [Косач (Квітка) Лариса Петрівна] (поетеса, письменниця)
Леся Українка [Косач (Квітка) Лариса Петрівна] (поетеса, письменниця)

переглядів: 71924

13) Лижичко Руслана Степанівна (співачка)
Лижичко Руслана Степанівна (співачка)

переглядів: 69941

14) Білокур Катерина Василівна (художниця)
Білокур Катерина Василівна (художниця)

переглядів: 58739

15) Кличко Віталій Володимирович (боксер)
Кличко Віталій Володимирович (боксер)

переглядів: 57579

16) Сковорода Григорій Савич (філософ, поет)
Сковорода Григорій Савич (філософ, поет)

переглядів: 56078

17) Клочкова Яна (спортсменка)
Клочкова Яна (спортсменка)

переглядів: 54405

18) Яма Владислав Миколайович (танцюрист)
Яма Владислав Миколайович (танцюрист)

переглядів: 51420

19) Литовченко Влада (модель)
Литовченко Влада (модель)

переглядів: 50828

20) Вєрка Сердючка [Данилко Андрій Михайлович] (артист, співак)
Вєрка Сердючка [Данилко Андрій Михайлович] (артист, співак)

переглядів: 50553


Знаменитості України

Шеліга Тетяна Леонардівна

(актриса)

Шеліга Тетяна Леонардівна (актриса)Шеліга Тетяна Леонардівна (актриса)Шеліга Тетяна Леонардівна (актриса)
переглядів: 6670
ru Фільмографія
2011 Срочно ищу мужа
2011 Семь вёрст до небес
2011 Лекарство для бабушки
2011 Кто кому кто
2010 Прятки
2010 Белые розы надежды
2009 Совсем другая жизнь
2009 Золушка с острова Джерба
2009 Доярка из Хацапетовки. Вызов судьбе
2008 Притяжение
2006 Седьмое небо
2006 Пять минут до метро
2006 Приключения Верки Сердючки
2005 Далеко от Сансет-бульвара
2004 За двумя зайцами
2002 Жизнь продолжается
2002 Атлантида
2001 Леди Бомж
1999 Аве Мария
1997 Приятель покойника
1993 Ночь вопросов
1991 Влюбленный манекен
1990 Неизвестные страницы из жизни разведчика
1990 Муж собаки Баскервилей
1989 Наш городок
1988 Проводим эксперимент
1973 Про Витю, про Машу и морскую пехоту
1972 Нежданный гость
джерело: kino-teatr.ru
додано: 16.05.2007
ua Біографія
Шеліга Тетяна Леонардівна народилася 10 грудня 1948 року в м. Київ.

З першого разу не вступила театральний ВУЗ. Рік пропрацювала помічником режисера у дитячій редакції українського ТБ і поїхала вступати знову.

Після закінчення в 1972 році Школи-студії (ВНЗ) ім. Немировича-Данченка при МХАТ (Москва) (майстерня професора В. К. Монюкова), поїхала до Севастополя.

24 роки пропрацювала в Севастопольському театрі російської драми, де зіграла, на думку самої актриси, ролі, про які можна було тільки мріяти.

З 1995 року працює в Національному академічному театрі Російської драми імені Лесі Українки.

Заслужена артистка України.
джерело: ukrfoto.net
додано: 16.05.2007



]]> ]]>

© ukrfoto.net 2006-2017.
Авторські права на фотографії, розміщені в розділах "фото України" та "фото українців", належать їх авторам.
Матеріали сайту, за умови зазначення імені їх автора і посилання на UkrFoto.net, можуть бути використані іншими ресурсами.

Карта сайта: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17